Plus size modetøj

 

Jeg hedder Anne Marie Wulff, og personligt er jeg selv en kurvet kvinde, der altid har brændt for mode og tøj. At købe plus size modetøj med glimmer og farver, har altid lagt mit hjerte meget nært. Det er ikke det, der, som hovedsalgsvarer, kommer til at præge min butik, men det er noget af det, der er med til at definere en særlig og smuk garderobe.

 

Jeg åbnede min fysiske butik i november 2019 på Torvet 20 i Horsens, hvor jeg trådte ind i en hel ny verden. Butikken er blevet taget godt imod, og jeg er afsindig taknemmelig. De tøjmærker jeg har valgt, mener jeg, er en hyldest til kvinder med former. Størrelserne går fra str. XS, som svarer til medium (en stor 38/40), til XL, som er en str. 54.

 

Jeg glæder mig hver dag til at gøre mit, for at mine kunder kommer ind i butikken og føler sig velkomne. Samtidig er man mere end velkommen til at benytte min webshop www.bymie.dk og følge med på Instagram og Facebook. Jeg vil altid være vært for en lille forfriskning, kaffe eller the, når det måtte komme.

 

Jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe se jer alle sammen.

 

De kærligste hilsner

 

Mie

Trustpilot

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0