fbpx
  • 1-3 DAGES LEVERING
  • Afhent og returner i butik
  • Fri Fragt over 500 DKK ellers 39 DKK

 

 Plus size modetøj

 

Jeg hedder Anne Marie Wulff og har boet i Ølsted v/ Horsens hele mit liv. Jeg er i dag gift med Bo, og vi har fire sammenbragte børn samt fem børnebørn.

 

Jeg har drevet mit eget vognmandsfirma med taxier og minibusser (Hedensted Taxi) i ca. 28 år. Jeg lukkede firmaet ned i august 2019 – tiden var nu moden til en forandring og en ny fremtid i mit arbejdsliv.

 

Personligt er jeg selv en kurvet kvinde, der altid har brændt for mode og tøj.

 

At købe plus size modetøj med glimmer og farver, har altid lagt mit hjerte meget nært. Det er ikke det, der, som hovedsalgsvarer, kommer til at præge min butik, men det er noget af det, der er med til at definere en særlig og smuk garderobe.

 

I november 2019 bliver det tidspunktet, hvor jeg åbner min butik på Torvet 20 i Horsens. Jeg glæder mig vildt til at træde ind i en helt ny verden.

Jeg følte at lige præcis Horsens havde brug for en butik som min og derfor var valget af beliggenheden for min butik ganske enkelt.

 

De tøjmærker jeg har valgt, mener jeg, er en hyldest til kvinder med former. Størrelserne går fra str. XXS, som svarer til medium (en stor 38/40) til XL, som er en str. 54.

 

Jeg glæder mig til, mine nye kunder kommer ind i butikken og føler sig velkomne. Samtidig er man mere end velkommen til at benytte min webshop www.bymie.dk og følge med på Instagram og Facebook. Jeg vil altid være vært for en lille forfriskning, kaffe eller the, når det måtte komme.

 

Jeg glæder mig helt vildt til at se jer alle sammen.

 

De kærligste hilsner

 

Mie

Trustpilot

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Total
DKK 0,00
Fortsætte med at handle
0

Tilmeld nyhedsbrev!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag lækre tilbud og nyheder direkte i din indbakke..

Tak fordi du har tilmeldt dig By Mie nyhedsbrev

There was an error while trying to send your request. Please try again.

BYMIE will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.