ZOEY

- mødet mellem det feminine og det rå

 

Har du hørt om ZOEY tøj før? Hvis ikke, skal vi advare dig: Det bliver hurtigt dit nye favoritmærke! ZOEY er et tøjmærke inden for plus size branchen, der imponerer. Selvom ZOEY tøj er nyere på det danske plus size marked, er mærket hurtigt nået op på samme niveau som mange andre store plus size tøjmærker.

Hos ZOEY er målet at opfylde den kurvede kvindes krav til sit tøj. Det skal nemlig være slut med, at den fyldige krop ikke kan finde moderne og sofistikeret plus size tøj i god kvalitet. ZOEY har en mission om at vise kvinder med en fyldig figur, at god stil ikke har noget med hverken størrelse eller kropstype at gøre.

 

I modebranchen bruger mange af de store mærker hovedsageligt én krop som udgangspunkt. Verden er fuld af kroppe, som alle ser helt forskellige ud – så hvordan er det lige, det giver mening? Det betyder desværre, at mange kvinder ikke har adgang til den mode, de vil have. Og det sætter ZOEY en stopper for.

Derfor laver ZOEY stilet, sofistikeret og elegant plus size tøj til kvinder. Du skal nemlig ikke gå på kompromis med dit tøj, bare fordi du har en kurvet krop.

Trustpilot

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0