fbpx
  • 1-3 DAGES LEVERING
  • Afhent og returner i butik
  • Fri Fragt over 500 DKK ellers 39 DKK

Zoey

ZOEY er et helt nyt og meget spændende plus size brand fra Danmark.

Der er store tanker bag konceptet og klare holdninger omkring, at god stil IKKE handler om størrelse,

 - noget de gængse modebrands og designere ellers længe har forsøgt at bilde kvinder over hele Verden ind.

De erfarne kræfter bag dette brand ønsker at indfri den moderne, selvsikre og stilbevidste kvindes ønsker til påklædning,

så det i fremtiden skal være helt slut for plus size piger med at lade sig nøje.

Mærket skaber plus size dametøj med klasse, stil og sofistikation, så kurvede kvinder får de looks, der underbygger deres sande temperament og flotte former.

Zoey - tøj med fantastisk pasform

Med tøj fra dette brand finder du designs, hvor missionen bag er at skabe mulighed for, at alle kvinder, uanset størrelse, kan finde en style, der gør, at de både ser og føler sig helt perfekte. Kvindekroppens størrelse skal ikke definere kvaliteten af tøjet. Kvalitet og de rigtige snit er hovedingredienser, det er nemlig det, der er afgørende for, at du både føler dig godt tilpas og samtidig ser helt fantastisk ud. Brandet går op i, at vi kvinder er forskellige og har forskellige former, og at det ikke er formerne, der definerer os. Du finder det perfekte mix af feminine detaljer, der fremmer din krops flotte silhuetter. Zoey er ikke bange for at designe tøj med powerfulde prints, bløde farver og gode materialer, der giver dig et eksklusivt look.

Køb Zoey til hverdag og til fest

De skønne materialer i tøjet, sikrer skøn komfort, er mixet med et personligt og feminint twist, og kan bruges til hverdag og fest. Således vil enhver kvinde, der bærer en af disse flotte beklædningsdele, føle sig sofistikeret, smuk og godt tilpas. Et smukt outfit, som man føler sig tilpas i, kan redde dagen. Det kan gøre, at du lige har lidt mere selvtillid, som kan være afgørende for, at din dag bare spiller. Derfor kan vi trygt anbefale, at du forkæler dig selv med et outfit fra Zoey og ser det som en investering i dig selv – og man kan aldrig investere for meget i sig selv.
Trustpilot

Tilmeld dig nyhedsbrevet her
Indkøbskurv
Der er ingen produkter i kurven!
Subtotal
DKK 0,00
Total
DKK 0,00
Fortsætte med at handle
0

Tilmeld nyhedsbrev!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag lækre tilbud og nyheder direkte i din indbakke..

Tak fordi du har tilmeldt dig By Mie nyhedsbrev

There was an error while trying to send your request. Please try again.

BYMIE will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.